ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ

«Για εὖ ζῆν.. Βιοζῆν»!!

Είμαστε η Νίκη και ο Μανώλης και είμαστε χαρούμενοι που διαβάζετε το εταιρικό μας προφίλ, γιατί αυτό σημαίνει πως ένα όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα!

Ποιοι είμαστε- Η έμπνευσή μας

Είμαστε η Νίκη και ο Μανώλης και είμαστε χαρούμενοι που διαβάζετε το εταιρικό μας προφίλ, γιατί αυτό σημαίνει πως ένα όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα!

Το «Βιοζῆν» γεννήθηκε όταν ο μικρός μας Γιώργος ξεκίνησε να τρώει στερεές τροφές. Στην αρχή έτρωγε οτιδήποτε του προσφέραμε μέχρις ότου έγινε η εισαγωγή του ρυζιού και των ζυμαρικών στο διαιτολόγιό του. Φτάσαμε στο σημείο να τρώμε κάθε μέρα ρύζι ή μακαρόνια με ποικίλους συνδυασμούς για ένα μικρό (ευτυχώς!)  χρονικό διάστημα, ώσπου η μαμά Νίκη είχε την φαεινή ιδέα να αντικαταστήσει τις δύο αυτές τροφές με κινόα, φαγόπυρο και κεχρί!

Έτσι, ξεκίνησε η αναζήτηση συνταγών, ώστε τα παραπάνω προϊόντα να μαγειρεύονται σωστά και νόστιμα για να παρακινήσουν τον μικρό Γιώργο να τις δοκιμάσει, να διεγείρουν την γλωσσίτσα και τον ουρανίσκο του για να ευχαριστηθεί η κοιλίτσα του! Έτσι και έγινε! Από την πρώτη κιόλας ημέρα δοκιμής, η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία! Από τότε, ξεκίνησε μια πιο ενεργή αναζήτηση υγιεινών τροφών και βιολογικών προϊόντων για να εμπλουτίσουμε τη διατροφή μας, μικροί και μεγάλοι, με τρόφιμα απαλλαγμένα από χημικές ουσίες, μα πλούσια σε αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Το κινόα, το φαγόπυρο και το κεχρί ακολούθησαν η βρώμη, τα βούτυρα καρπών, τα ζυμαρικά από άλευρα οσπρίων, τα δημητριακά, τα ποπ σπόρων, τα χειροποίητα βιολογικά βότανα και άλλα πολλά! Και όλα αυτά επιβραβεύονταν κάθε φορά από το χαρακτηριστικό «Μμμμ» του μικρού Γιώργου και του μπαμπά Μανώλη.

Η απόλυτη επιτυχία και ευτυχία για τη μαμά της οικογένειας!

Η υλοποίηση της ιδέας

Από το Γιώργο μας, λοιπόν, ως εμπνευστή, ήρθε η ιδέα της δημιουργίας ενός καταστήματος, το οποίο περιλαμβάνει βιολογικά προϊόντα για μικρούς και μεγάλους, με σκοπό τη βελτίωση της αντίληψης όλων μας όσον αφορά την υγιεινή διατροφή και την απόκτηση καλύτερων, πιο υγιεινών διατροφικών συνηθειών.

Θεωρώντας ότι τα βιαστικά γεύματα, το έτοιμο φαγητό, οι επεξεργασμένες τροφές θα πρέπει σιγά-σιγά να αφαιρούνται από τη διατροφή μας, προχωρούμε σε αυτό το εγχείρημα, «ξεσκονίζοντας» παράλληλα τις συνταγές της μεσογειακής διατροφής τις οποίες είχαμε λησμονήσει ως σήμερα, εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής και εργασίας.

Επιχειρήσαμε, λοιπόν, και καταφέραμε να βρούμε τους καταλληλότερους παραγωγούς και προμηθευτές, οι οποίοι αγαπούν αυτό που κάνουν και φροντίζουν τα προϊόντα τα οποία παράγουν και εμπορεύονται.

Με αυτά τα προϊόντα σήμερα γεμίζουμε τα ράφια του καταστήματός μας, τα οποία θα βρείτε κατηγοριοποιημένα με τρόπο εύχρηστο. Η διαδικασία παραγγελίας είναι απλούστατη και η αποστολή της στο χώρο σας γρήγορη, οικονομική και ασφαλής.

Ελπίζουμε να το αγαπήσετε όπως εμείς και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε!

Και μην ξεχνάτε:

εμείς οι ίδιοι ορίζουμε τον τρόπο και την ποιότητα της ζωής μας!

Γι’ αυτό το λόγο..

«Για εὖ ζῆν.. Βιοζῆν»!!

Για το Βιοζῆν,

Νίκη – Μανώλης & ο μικρός Γιώργος