Διαχείριση Παραγγελιών 

Εφόσον, τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημά μας, όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 24 ωρών, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 15:00 το μεσημέρι.

 

Courier

Αποστολές  γίνονται σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε πόλη και χωριό που υποστηρίζεται από το δίκτυο των ΕΛΤΑ Κούριερ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ.

 

Κόστος αποστολής 

Τα κόστη της αποστολής διαφοροποιούνται ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεστε και διαμορφώνονται  με τις παρακάτω χρεώσεις.

Για αποστολές με βάρος έως 2kg, ΕΝΤΟΣ της πόλης του Ηρακλείου και με αξία παραγγελίας έως 49,00€, το κόστος είναι 3,00€. 

Για αποστολές με βάρος έως 2kg, ΕΚΤΟΣ της πόλης του Ηρακλείου (ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΗΤΗ) και με αξία παραγγελίας έως 49,00€, το κόστος είναι 3,50€. 

Για αποστολές με βάρος έως 2kg και με αξία παραγγελίας έως 49,00€, σε ΟΛΗ την Ελλάδα, το κόστος είναι 3,50€.

Εάν η παραγγελία σας είναι από 49,00€ και άνω και με βάρος έως 3 κιλά τότε θα την παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς κανένα κόστος αποστολής!

Για παραγγελίες άνω των 2kg, για κάθε επιπλέον κιλό σε κάθε περίπτωση, υπάρχει χρέωση 1,50€ ανά κιλό (για ΕΝΤΟΣ της πόλης του Ηρακλείου) και 1,50€ (για ΕΚΤΟΣ της πόλης του Ηρακλείου-ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΗΤΗ και για ΟΛΗ την υπόλοιπη Ελλάδα) .

 

Μεταφορική εταιρία

Το κόστος αποστολής (Courier) στην σελίδα μας υπολογίζεται αυτόματα για αγορές έως 8 Kg. Για μεγαλύτερες παραγγελίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να στείλουμε τα δέματα σας μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας με τον πιο οικονομικό τρόπο. Οι τιμές διαφοροποιούνται αν παραλάβετε στον χώρο σας ή από τα γραφεία της μεταφορικής.

 

Δυσπρόσιτες περιοχές

Ως δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές που δεν είναι κοντά σε υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ Κούριερ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, αλλά ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβληθεί και πέραν των τριών (3) εργάσιμων ημερών.

 

Χρόνος αποστολής

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα και ώρα ολοκλήρωσης ελέγχου εγκυρότητας της παραγγελίας. Ως ημέρα και ώρα ολοκλήρωσης ελέγχου εγκυρότητας της παραγγελίας θεωρείται η επιβεβαίωση των στοιχείων αποστολής και της πληρωμής της παραγγελίας.

Για παράδειγμα:

Οι παραγγελίες που θα εξοφληθούν επιλέγοντας κάποια ηλεκτρονική πληρωμή (με πιστωτική, χρεωστική κάρτα ή μεταφορά χρημάτων μέσω του Winbank της τράπεζας Πειραιώς) και εφόσον δεν έχουν άλλο πρόβλημα στα στοιχεία της παραγγελίας, είναι άμεσα επιβεβαιωμένες.

Οι παραγγελίες που θα επιλέξετε να πληρωθούν μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή μεταφοράς εμβάσματος από διαφορετική τράπεζα από την δική μας, ολοκληρώνονται όταν θα επιβεβαιωθεί η κατάθεσή ή μεταφορά σας.

Οι παραγγελίες που θα επιλέξετε να πληρωθούν με αντικαταβολή και εφόσον δεν έχουν άλλο πρόβλημα στα στοιχεία της παραγγελίας, είναι άμεσα επιβεβαιωμένες.

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή και πάντα σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις των ΕΛΤΑ Courier. Σε περίπτωση που επιθυμείτε δέσμευση συγκεκριμένης ώρας παράδοσης, η χρέωση ανέρχεται σε 4.50€ επιπλέον. Εάν επιθυμείτε παράδοση Σάββατο, μπορεί επίσης  να υπάρξει επιπλέον χρέωση που εξαρτάται από τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ Courier.

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα ή θα σας στείλει ένα μήνυμα (SMS) στο κινητό που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας, για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υπόκατάστημα των ΕΛΤΑ Courier.

Να σημειώσουμε ότι οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

 

Εντοπισμός της παραγγελίας

Κάθε πελάτης που έχει δώσει ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και κινητό τηλέφωνο στα στοιχεία του, την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του παραλαμβάνει ένα μοναδικό αριθμό με τον κωδικό αποστολής της.
Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα εντοπισμού των ΕΛΤΑ Courier.

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Η παραλαβή από τον χώρο αποθήκευσης των προϊόντων του Βιοζῆν είναι δυνατή για όλες τις αγορές που θα υποβληθούν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και έχουν επιλέξει ως διεύθυνση χρέωσης περιοχή του Νομού Ηρακλείου . Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ότι επιθυμείτε να παραλάβετε από το κατάστημά μας, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή με email σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή, θα ειδοποιηθείτε με νέα επικοινωνία. Η παραγγελία σας θα παραμείνει διαθέσιμη προς παράδοση για 4 ημερολογιακές ημέρες. Σε περίπτωση που δεν την παραλάβετε εντός αυτού του χρονικού ορίου, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται. Εάν έχει γίνει ηλεκτρονική πληρωμή της, το ποσό της παραγγελίας σας θα σας επιστραφεί εντός (14)  ημερολογιακών ημερών.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας από τον χώρο αποθήκευσης των προϊόντων του Βιοζῆν μπορεί να γίνει κατόπιν συννενόησης μαζί μας.

 

Παράδοση στην πόλη του Ηρακλείου και σε περιοχές του δήμου Χερσονήσου

Για παραγγελίες που έχουν ως διεύθυνση την πόλη του Ηρακλείου και περιοχές του δήμου Χερσονήσου, κατόπιν συνεννόησης, θα μπορούμε να κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ παράδοση με δικά μας μέσα για παραγγελίες αξίας από 20,00€ και πάνω.  Αφού επιβεβαιωθεί η παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να υπάρξει συνεννόηση για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Κανένα προϊόν δε δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση. Οι παραγγελίες ενδέχεται να χρειαστούν 1-4 εργάσιμες ημέρες για να διεκπεραιωθούν. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Αλλαγές ή προσθήκες σε καταχωρημένες παραγγελίες, είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας και εφόσον δεν έχουν 60 λεπτά από την καταχώρησή τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: Σας παρακαλούμε να έχετε υπόψιν σας πως η Αντικαταβολή (εφόσον την επιλέξετε) αποτελεί τρόπο πληρωμής και δε σχετίζεται με τα μεταφορικά.